Welkom in de wondere wereld van Lily-Flame Candles. We zijn gepassioneerd in het maken van kaarsen die een twinkeling in je oog brengen, een lied in je hart en een prachtige geur in je huis. We besteden talloze uren aan het selecteren van de juiste combinatie van geur, naam en het ontwerp van de verpakking.

Hoewel onze kaarsen veel navolgers hebben, is het niemand anders ooit gelukt om de magische combinatie van lekkere geuren, stoere ontwerpen en grappige namen die het tot een Lily-Flame kaars maken, na te maken. 

Tot slot besteedt iedereen in de kaarsenmakerij dezelfde aandacht aan details en liefdevolle zorg aan het gieten,  en inpakken van je kaars. En natuurlijk zijn er enkele dingen die nooit kunnen worden gekopieerd. Het is tenslotte de perfecte mix van heerlijke geuren, opvallende verpakkingen en leuke, vriendelijke namen die onze kaarsen zo speciaal maken en ons in staat stellen onze gewaagde belofte te doen: Kaarsen zijn mooie dingen en gezond verstand maakt ze tot een veilig accessoire in je huis, maar je moet er voorzichtig mee omgaan.

Kaarsjes in Blik

Lily-Flame kaarsen zijn 100% handgemaakt in het hart van het Engelse Somerset. Gemaakt van parafine was, IFRA gecertificeerde geuren, geen chemische toevoegingen en een kaarsenlont zonder lood, zorgen voor een 'clean burn'. Lily-Flame Scented Tins zijn daarom veilig te branden in de omgeving van babies & kinderen en veroorzaken geen allergische reacties, zoals waterige ogen, hoofdpijn en/of niezen. Om de kaarsen te branden, moet u uw kaars altijd over het gehele oppervlak smelten voordat u de vlam dooft. Bij minder dan 5mm kaarsvet de kaars niet meer aansteken.Voor het branden, knip je de lont tot net iets minder dan 1 cm, laat de overtollige lont niet terug vallen in de was. In plaats van uw kaars uit te blazen kunt u deze beter uitmaken met een kaarsen dover dit om te voorkomen dat de lont gaat smeulen. Blikjes worden warm gebruik dus een niet brandbare onderzetter om je meubels te beschermen. Om dezelfde reden de blikjes niet verplaatsen als ze branden of net gebrand hebben.

© 2018 - 2021 Bahjathelabel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel